+ 32 2 771 66 55

BEDRJIVEN

Onze BEDRIJF formules

Verras iemand met een 100 inkomkaartjes boekje voor Poseidon.

Sinds enkele jaren werkt het Poseidon Sportcomplex nauw samen met vele bedrijven door hen toegangskaarten aan te bieden tegen zeer voordelige prijzen. Het zwembad Poseidon, gelegen in de groene omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe, laat de zwemmers toe om te profiteren van het natuurlijke licht dat de binnenkant van de infrastructuur zodanig overspoelt dat men bijna denkt dat men in de open lucht zwemt.

Laat uw werknemers genieten van de voordelen van het zwemmen en verbeter hun welzijn op het werk. Studies hebben aangetoond dat wateractiviteit de pijn van artrose kan verlichten en tegelijkertijd de gewrichten kan versterken. Zwemmen kan ook helpen om de algemene gezondheid van een persoon te behouden en zelfs te verbeteren.
Verwen uw medewerkers en klanten met een boekje van 100 tickets voor het zwembad.

De toestand van gewichtloosheid die het water biedt, laat alle spieren toe om te ontspannen. Spanning en stress verdampen en maken plaats voor een gevoel van welzijn. Naast de ontspannende context waarin het wordt beoefend, veroorzaakt het zwemmen, net als alle andere sporten, de afscheiding van endorfines.

Aanbod alleen voor bedrijven:

  • Boeking van 100 tickets: 200-€
  • Boeking van 200 tickets: 400€

Tickets zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

Om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te verkrijgen: verzoek om informatie