+ 32 2 771 66 55
 • church1
  Terug naar de Sport #Zwemmen!
  Lid worden MY POSEIDON
 • church1
  Terug naar de Sport #Dans !
  Lid worden MY POSEIDON
 • church1
  Terug naar de Sport #Vooruit !
  Lid worden MY POSEIDON

Studio professionnel

Welkom in onze gloednieuwe danszaal, de grootste en meest meeslepende van Brussel! We zijn verheugd om dansliefhebbers een uitzonderlijke ruimte te bieden, beschikbaar voor verhuur voor uw lessen en evenementen.

Met indrukwekkende afmetingen van 17,30 meter bij 17,30 meter biedt onze ruime zaal een totale oppervlakte van 300 vierkante meter, waardoor een ideale omgeving ontstaat voor uw danslessen. Ons parket van 11 mm dik biedt een solide en veilige basis voor de meest gedurfde bewegingen, terwijl ons Harlequin-dansvloerkleed een vloeiende en comfortabele danservaring garandeert voor alle deelnemers.

Of u nu een professionele dansleraar bent die op zoek is naar een inspirerende ruimte om les te geven, of dat u dansgebeurtenissen organiseert voor liefhebbers van alle niveaus, onze zaal is de ideale plek om uw creativiteit te uiten en uw vaardigheden te perfectioneren.

Het beste van alles? U kunt onze zaal al huren vanaf slechts 45,-€, waardoor een uitzonderlijke toegankelijkheid wordt geboden tot eersteklas faciliteiten. Met betaalbare tarieven en ruimte die is aangepast aan uw behoeften, is er nooit een beter moment geweest om de muren te laten trillen met uw danspassen.

Boek nu en laat uw passie voor dans tot bloei komen in onze gerenommeerde danszaal in Brussel. Laat ons het decor zijn voor uw volgende onvergetelijke momenten vol muziek en beweging.

 

Laatste Nieuws !

FERMETURE EXCEPTIONNELLE

FERMETURE EXCEPTIONNELLE

Beste klanten, Het Poseidon Sportcomplex zal op maandag 20 mei 2024 tot 13.30 uur geopend zijn. Dank u voor uw begrip. Het Poseidon team.

ZWEMBAD SLUIT OM 17.00 UUR

ZATERDAGEN VAN HET SEIZOEN

Beste klanten, Het zwembad zal tijdens het seizoen 2023-2024 op zaterdag om 17.00 uur gesloten zijn voor het publiek. Wij danken u voor uw begrip. Het Poséidon team.


Onze Partners